Stora spelföretag

Spelmarknaden i dag är något helt annat än de var på den tiden då det bara fanns Svenska Spel som lansera sina spel på nätet. I takt med att intresset för spel ökar, tillkommer allt fler företag till vilket leder till ökad konkurrens som spelarna. Faktum är att det finns så många spelföretag att det inte går att hålla reda på alla.

De största företagen gör sig synliga med reklam både på nätet och i TV och även som sponsorer för diverse arrangemangs. Till de största spelföretagen hör idag Betsafe, Nordicbet, Bet 365, Unibet, Titanbet, Pokerstars och William Hill, och bland dem rankas Bet365 till det största spelbolaget. De omsätter mycket pengar, är populära och uppfattas som seriösa bland spelarna.

Hur hittar man rätt bland spelföretagen

Ett säkert kort kan vara att investera i spel på någon av de stora företagens sajter och då kan man känna sig säker på att man får ut sina eventuella vinster. Söker man omväxling eller letar efter något unikt spel, finns dessa oftast hos de mindre aktörerna. För att ta reda på om ett visst spelbolag når upp till dina förväntningar kan du börja spela med enbart små summor, läsa olika recensioner, läsa det finstilta på spelbolagets hemsida och givetvis ta reda på deras villkor för utbetalning av eventuella vinster. Hör även gärna med kompisar och kollegor vilka spelbolag som de kan rekommendera.

Spel online