Stora jackpots

Jackpot

Självfallet så är spel med stora jackpots mer spännande att spela än de med låg jackpot. Något säger oss att vi har chansen att vinna den där stora vinsten och vi känner ett behov av att testa och se om det är vår tur att vinna stort. 

Det finns spelautomater med riktigt stora jackpots som kan vara värd att testa, vem vet kanske är det din tur att kamma hem de riktigt stora summorna denna gång. Det är dom progressiva spelautomaterna som man ska gå efter om man vill ha chansen till stora vinster, dessa slots bygger på vinstsumman allt eftersom då en del av det man spela går till potten som byggs på till den stora jackpotten.

Har man riktigt tur så kan man vinna jackpotten efter ett par snurr och inte alls spelat för så mycket. För det mesta så så får man snurra på massor av gånger och kanske under spelets gång vinna mindre summor av pengar. Genom att bygga på sin spelkassa så kan du spela länge, det beror också på hur mycket du satsar på varje snurr, vissa spel kan ha riktigt låga insatser och du kan spela längre. Vinsterna blir lägre men du kan hålla på längre. Satsa högre och du får högre vinster men jackpotten är densamma oavsett hur mycket du satsar.

Vill man hålla koll på sitt spelande så kan en spelbudget vara bra att sätta, på så sätt så vet du hur mycket du satsar och hur mycket du vinner. Spela absolut inte för mer än du anser dig ah råd för. En budget kan hjälpa dig att hålla koll på detta.