Spel på mobilen

girl-playing-videgames-on-her-mobile-phoneMobilen används allt mer till allehanda sysslor. Nu mera ringer vi nästan inte ens med mobilen utan använder till stor del för att umgås via sociala medier och spela spel. Med mobilen i var människas hand är nöjen inte långt borta.

Ingen har väl kunnat undgå det faktum att vi kan använda mobilen till att spela spel. Allt oftare väljer vi dessutom att spela på något av de tusen och åter tusentals casinon som finns online. Att spela om pengar är för många den adrenalinkick som de eftersöker och eftersom det är enkelt att komma åt spelas det allt mer.

För den som inte tycker om att spela för pengar finns det även här en hel uppsjö av spelmöjligheter. Det finns allt ifrån pussel spel till äventyr att välja mellan och allt däremellan och runtomkring. En del spel är knutna till exempelvis Facebook och under spelets gång kan det komma krav på att be vänner om hjälp för att komma vidare i nivå, vilket har gjort att en stor del av spelare slutat spela efter ett tag, då de helt enkelt inte haft och inte vill ha, Facebook.

Det finns spel som endast finns tillgängliga för iPhone användare och tvärtom, spel endast för de med en Android enhet och så klart spel som finns till båda. Du hittar pålitliga spel på appstore och Playbutiken.