Så hittar du bäst speltips

bettingOm du vill kunna göra dig en hacka på spel gäller det att du har en strategi. Visst kan det vara kul att låta slumpen sköta jobbet och hoppas på det bästa, men det leder sällan till några större framgångar. Istället är det bättre att vara smart och hitta de bästa spelen i varje omgång.

Oavsett om du enbart satsar på italiensk fotboll eller om rysk bandy är ditt område finns det sätt att maximera dina chanser att ro hem storvinsten. Med hjälp av speltips slipper du göra all research på egen hand och kan åtminstone till viss del förlita dig på experternas hjälp – men hur vet du vilka du ska lita på? Här kan du läsa mer om det.

När du väljer att lita på någon annans omdöme och spela samma spel som han eller hon kallas det för att ”rygga”. Eftersom tipsaren inte är ansvarig för dina pengar kan det bli en dyr affär för dig som spelare att rygga fel experter. Därför är det av högsta vikt att hitta rätt speltips. Ett sätt att kontrollera hur pålitlig tipsaren faktiskt är kan vara att gå tillbaka i tiden och se hur sammanställningen av vinster och förluster ser ut. Om tipsexperten har fler förluster än segrar i bagaget kan det vara klokt att leta vidare för att inte slösa bort onödiga pengar.

Bäst avkastning på dina spel får du kanske om du kombinerar två metoder – tips och egen research. På nätet finns det många sammanställningar som låter dig veta var du kan hitta tips och råd när det kommer till ditt spelande. Om du vill vara riktigt seriös med ditt spelande bör du dock hålla koll på egen hand också. På så sätt kan du bättre avgöra om ett tips faktiskt kommer att gå in – eller om du bör lägga spelpengarna någon annanstans.