Hitta ditt favoritspel

shutterstock_221931076magicinfoto / Shutterstock.com

Spel har alltid funnits i människans historia, även om de såklart har förändrats och utvecklats enormt genom alla år. Idag spelar de flesta av oss på nätet. Online finns väldigt stora spelutbud och du kan välja och vraka mellan olika typer. Några av de mest populära spelsorterna är casinospel, MMO-spel och FPS-spel.

Det spelas väldigt många MMO- och FPS-spel. Förkortningen MMO står för Massively Multiplayer Online och FPS står för First Person Shooter. Några av de mest kända MMO-spelen är och Guild Wars. Bland FPS-spelen ligger Call of Duty högt upp på listan. Skillnaden mellan MMO-spel och FPS-spel är att fler spelare interagerar med varandra i den förstnämnda varianten. Dessutom fortsätter händelserna i spelet även när du loggar ut. FPS-spel däremot spelar du själv och spelet sker genom din spelkaraktärs ögon.

En del spel kan du bara spela via datorn, åtminstone om du vill ha en bra spelupplevelse. För dig som vill kunna spela när som helst kan mobilspel vara intressant.Enkla spel som exempelvis Candy Crush, Wordfeud eller Farmville kan spelas via mobilen. Fördelen med att kunna spela spel på mobilen är att du får en stor tillgänglighet. Har du bara internetuppkoppling kan du roa dig med ett spel.